We for you in
Zamenjaj na: LeitnerLeitner

Odgovorna oseba: LeitnerLeitner d.o.o.
Naslov: Dunajska cesta 159, SI-1000 Ljubljana
Matična številka: 5926289000
ID za DDV: SI61706710
T  +386 1 563 67 50
F  +386 1 563 67 89
E  ljubljana.office@leitnerleitner.com

To spletno mesto vzdržuje:
moodley design group GmbH
Nikolaiplatz 5, 8020 Gradec
FN 275953 p
hello@moodley.at

Spletna stran www.leitnerleitner.si je namenjena predstavitvi skupine podjetij LeitnerLeitner in zagotavljanju splošnih informacij s področja davčnega svetovanja in revizije.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Omejitev odgovornosti za interno vsebino

Vsebina naše spletne strani je bila sestavljena skrbno in po našem najboljšem znanju. Odgovorni smo samo za lastno vsebino na teh straneh. Zato vsa vsebina ne odraža nujno naših pogledov. Ne moremo prevzeti odgovornosti za ažurnost, popolnost ali točnost celotne vsebine. Ko odkrijemo vsebino, ki je v nasprotju z zakonodajo, bomo zadevno vsebino takoj odstranili. Namen vsebine na spletni strani je le podajanje informacij o nas in zato ni nadomestilo za davčno svetovanje.

Omejitev odgovornosti za zunanje povezave

Naša spletna stran vsebuje povezave do zunanjih spletnih strani, ki jih upravljajo tretje osebe. Ker nimamo nadzora nad njihovo vsebino, ne moremo prevzeti nobene odgovornosti zanje. Če bomo izvedeli za kakršno koli pravno kršitev, bomo zadevno povezavo takoj odstranili. Vključitev povezav do drugih spletnih strani ne pomeni, da podpiramo ali se strinjamo s temi spletnimi stranmi, niti da imamo poslovni ali drug odnos z njihovimi upravljavci.

Zaščita avtorskih pravic in intelektualne lastnine

Vsa besedila, grafike, fotografije, logotipi/blagovne znamke, modeli itd. so zaščiteni z zakonom (Zakon o avtorski in sorodnih pravicah, Zakon o industrijski lastnini in druga področna zakonodaja). Uporaba skladna z zakonodajo o zaščiti avtorskih in drugih pravic in intelektualne lastnine (npr. zasebna uporaba) je dovoljena. Za kakršno koli drugo uporabo, ki presega ta obseg, je treba predhodno pridobiti pisno soglasje zadevnega avtorja (-ev) oziroma imetnika (-ov) pravice industrijske lastnine. Kakršno koli oblika izkoriščanja brez predhodnega pisnega soglasja ni dovoljena.

Let's get in touch!
Kontakt