We for you in
Zamenjaj na: LeitnerLeitner

V kompleksnost vnašamo življenje

Smiselno partnerstvo je najboljši temelj za vsa vprašanja – v zasebnem življenju, v poslu ali pri razmišljanju o novi viziji. Zato si z našimi strankami delimo davčne, ekonomske in pravne izzive v vsakdanjem življenju in zapletenih situacijah.

Naša prilagodljivost, osebna predanost in optimističen pristop so ključni dejavniki za prilagojene in trajnostne rešitve. Spodbujamo visoke potenciale in olajšamo podjetništvo. Pri tem združujemo svoje strokovne prednosti s sočutjem ter v svoje delo vnašamo empatijo, dolgoletne izkušnje in čustva.

65
let izkušenj
846
zaposlenih
17
lokacij

Naše pisarne

LeitnerLeitner Tax Audit Advisory
Law firm

SODELOVANJA | ČLANSTVA

TAXAND

Družba LeitnerLeitner je članica mreže Taxand, največje svetovne davčne organizacije, ki ponuja praktične, strokovno vodene nasvete. V vsaki državi Taxand zastopa le eno vrhunsko davčnosvetovalno podjetje z več kot 700 davčnimi partnerji in več kot 3000 davčnimi svetovalci v 40 državah, ki stranke oskrbujejo osebno in z globalnim pristopom.

 

Taxand se v celoti osredotoča na davčno svetovanje. Glavna področja dela so neposredni davki, davek na energijo, posredni davek, davek na nepremičnine, finančne storitve, združitve in prevzemi, storitve za zasebne stranke, davčni spori ter prestrukturiranje podjetij in transferne cene.

www.taxand.com
PRAXITY

Družba LeitnerLeitner je članica Praxityja, svetovne zveze neodvisnih podjetij, ki zagotavljajo strokovne revizijske in svetovalne storitve – ne glede na to, kje poslujete.

Izjava o omejitvi odgovornosti

www.praxity.com